Nästa tävling

Kommer tävla i Södertälje nu till helgen. Startat båda hästarna fredag sedan Mandrake på lördagen och Willomaar på söndag. Wille har kändes inte lika bra senaste tävlingen i Karlstad och har varit i en liten svacka men hoppas att mina kunskaper från John H ska hjälpa oss tillbaka till formen nu och avsluta säsongen på ett bra sätt.

Tack John Hickey

Haft en så jävla lärorik period hos John. Är väldigt tacksam för all hjälp och det är en riktigt bra kille den där John. Jag skulle kunna resumera veckorna som, (snabbkurs i att bli proffs). Det känns verkligen så. Har tagit ett jättekliv i min ridning och har gjort upp en bra plan inför framtiden. Det går bra nu!

Skönt att vara tillbaka hos mina hästar nu. Mycket att jobba med och det ser jag verkligen fram emot. Sjukt inspirerad och jag ska lyckas!


Tack John din galna Irländare.

Praktik

Ännu en vecka med bara massa ridning hos John Hickey. Mycket lärorikt och jag känner redan hur jag tar ett kliv i min utveckling inom ridningen. Som en riktigt intensivkurs i att bli stjärnryttare kan man säga. Rider allt från 4 åringar till grand prix hästar.

Nu är jag hemma över helgen för att rida mina 2 hästar och imorgon ska båda tränas för Pontus Westergren. Ska bli spännande att se om han tycker jag utvecklats på så kort tid. ( Han har ingen aning om att jag varit hos John i 2 veckor)

RSS 2.0