2012

Efter en större bloggpaus, känns det som att ni läsare behöver få lite ny text. Konceptet för i år är att jag kommer ha bloggen mer som en tävlingsblogg. En större tävlingsplanering kommer publiceras senare och självklart kommer spännande och spontana händelser tas upp vid jämna mellanrum.

Hästarna känns bra. Mina hästar för de nya läsarna är en 9 åring vid namn Willomaar som jag tävlat upp till 130 på under säsongen. En av de absolut trevligaste hästarna jag träffat. Alltid social och är en riktigt nära vän till mig.

Mandrake 7 åriga stjärnskottet som alltid imponerar på mig. Har utvecklats under vintern enormt. Vi har under en halv säsong ridit unghästklasser och ridit felfria 120 klasser. Köpte honom i maj. Som 7 åring kommer han få lite större uppgifter men samtidigt kommer jag inte skynda upp honom. En häst att ta hand om och inte pressa. En häst jag helt klart tänkt behålla många år framöver då jag tycker han är något speciellt.

Jag själv Axel Wenehult blev denna månad hela 19 år och kommer tävla som YOUNG RIDER denna säsong. Något jag inte lägger allt för mycket vikt i. Allt får komma tillsammans med formtopp och glädje hela tiden. Hästarna hittar ni på Runstens stora anläggning söder om Stockholm.

Jag tar studenten i Maj och har många tankar för framtida livet. Hästarna kommer att finnas med, det lovar jag.

HejHej

Gott nytt häst år

Passar på att ge er läsare en hälsning från mig och hästarna. Hoppas ni får ett härligt år och att ni ser fram emot ett år här i Stockholmkillens tävlingsblogg.

Hästarna mår bra och har haft en slags viloperoid utan hoppning under hela december. Motionerat lite i skogen för de mesta och haft lite extra vilodagar. Planerar att starta säsongen i Februari.

Hare fint

RSS 2.0